ΝΔ εναντίον Τσίπρα για τις δηλώσεις Καμμένου: «Οφείλει να τοποθετηθεί – Δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά»

ΝΔ

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο Πάνος Καμμένος μετά από ενάμιση χρόνο, στάθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει μια νέα κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, στην συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για την Συμφωνία των Πρεσπών, ο πρώην συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα είπε: «Πώς να ρίξω την κυβέρνηση με τους βουλευτές μου που είχαν όλοι αγοραστεί; Οι βουλευτές μου περάσανε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Η απάντηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ, η οποία με ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ο κ. Καμμένος, δήλωσε σήμερα το πρωί, ότι αγοράστηκαν οι βουλευτές του όταν ήρθε προς ψήφιση η συμφωνία των Πρεσπών. Αναμένουμε από τον κ. Τσίπρα να απαντήσει στις βαρύτατες δημόσιες καταγγελίες», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ και προσθέτει: «Επιβεβαιώνει τα όσα καταγγέλλει ο κ. Καμμένος, ή τον συκοφαντεί ο πρώην συγκυβερνήτης του; Οφείλει να τοποθετηθεί. Δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά».

Δείτε όλα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

To άρθρο ΝΔ εναντίον Τσίπρα για τις δηλώσεις Καμμένου: «Οφείλει να τοποθετηθεί – Δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr