Μυστηριώδεις θάνατοι – Νεκρή τετραμελής οικογένεια με δύο κοριτσάκια

temp

Μυστήριο επικρατεί για τις συνθήκες θανάτου τεσσάρων μελών μιας οικογένειας με δύο κοριτσάκια, τα πτώματα των οποίων εντόπισε η αστυνομία σε ένα σπίτι στην Βρετανία, όπως επιβεβαίωσαν αστυνομικοί στη βρετανική εφημερίδα Mirror.

Τα πτώματα βρέθηκαν σε ένα σπίτι στο Costessey, κοντά στο Norwich, το πρωί της Παρασκευσής. Η αστυνομία χρειάστηκε να εισβάλει στο ακίνητο, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε από κάτοικο της περιοχής. Στο εσωτερικό του σπιτιού, έκαναν τη θλιβερή ανακάλυψη των τεσσάρων πτωμάτων, λίγο πριν από τις 7 το πρωί.

Ένας αστυνομικός κλοιός έχει τεθεί σε ισχύ γύρω από το σπίτι, καθώς οι ντετέκτιβ της Ομάδας Μεγάλων Ερευνών του Νόρφολκ και του Σάφολκ προσπαθούν απεγνωσμένα να καταλάβουν τι συνέβη.

Έχει επιβεβαιωθεί από τον αστυνομικό επιθεωρητή Chris Burgess, ότι στο ακίνητο βρέθηκαν ένας 45χρονος άνδρας, μια 36χρονη γυναίκα και δύο κορίτσια.

Βρέθηκε μαχαίρι σε κοντινό δάσος

«Πιστεύουμε ότι ήταν όλοι μέλη της οικογένειας αυτή τη στιγμή. Τρία από τα άτομα πιστεύεται ότι διαμένουν στη διεύθυνση αυτή και ένα άλλο περιστασιακά», όπως είπε.

Ο ντεντέκτιβ διαβεβαίωσε πως η αστυνομία διεξάγει ενδελεχή έρευνα για την υπόθεση, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι πρόκειται για «μεμονωμένο περιστατικό», αλλά τόνισε πως είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Αργότερα βρέθηκε ένα μαχαίρι σε δασική έκταση κοντά στο σπίτι, αλλά η αστυνομία ανέφερε πως δεν πιστεύει ότι συνδέεται με το περιστατικό, αλλά «διατηρεί ανοιχτό μυαλό».

Οι ντόπιοι δήλωσαν σοκαρισμένοι από το περιστατικό στο συγκρότημα κατοικιών Queen’s Hills, το οποίο βρίσκεται έξι μίλια βορειοδυτικά του κέντρου του Νόργουιτς, σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά.

Τελευταία Νέα

Πηγή: Taneagr