Μητσοτάκης: «Θα δείτε ριζικές αλλαγές στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ» – Η απάντηση του πρωθυπουργού στο newsit.gr

Μητσοτάκης: «Θα δείτε ριζικές αλλαγές στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ» - Η απάντηση του πρωθυπουργού στο newsit.gr

«Ζητώ ισχυρή εντολή, από την πρώτη κάλπη είναι πολύ δύσκολο να προκύψει ισχυρή κυβέρνηση. Εκτιμώ ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι τέτοιο που να μας επιτρέψει να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εκλογές, στη σημερινή (14.05.2023) διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου. 

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του για τις εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε από το newsit.gr για την επόμενη κυβέρνηση και την σύνθεσή της και απάντησε:

«Όπως θα είδατε αυτή την 4ετια δεν έκανα ριζικούς ανασχηματισμούς – πιστεύω ότι υπήρχε μια αξία να παραμένουν στη θέση τους οι υπουργοί. Στην επόμενη 4ετια θα δείτε πιο τολμηρές και ριζικές αλλαγές». 

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο «κυβέρνησης ηττημένων».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας είπε ότι μετά τις εκλογές θα λάβουν τέλος οι μικροκομματικές υπερβολές, εννοώντας «να φύγει ο Μητσοτάκης».

Συνέχισε λέγοντας ότι τους κ.κ. Τσίπρα και Ανδρουλάκη τους ενώνει η επιθυμία να αλλάξει η ηγεσία της χώρας και εκτίμησε πως «εάν βγαίνουν οι αριθμοί θα το επιχειρήσουν» διευκρινίζοντας ότι αυτή είναι «προσωπική μου εκτίμηση».

«Αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει εάν βγει πολύ ισχυρή η ΝΔ μέσα από την κάλπη» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

H συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λαύριο:

To άρθρο Μητσοτάκης: «Θα δείτε ριζικές αλλαγές στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ» – Η απάντηση του πρωθυπουργού στο newsit.gr δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr