Μητσοτάκης: Ο Ολυμπιακός πήρε 3 πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, πού ήταν η εγκληματική οργάνωση τότε – Live η συνέντευξη στον ΑΝΤ1

Μητσοτάκης: Ο Ολυμπιακός πήρε 3 πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, πού ήταν η εγκληματική οργάνωση τότε - Live η συνέντευξη στον ΑΝΤ1

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε πως έχει την οποιαδήποτε σχέση με τις παρακολουθήσεις και κατηγόρησε ανοικτά τον Κώστα Βαξεβάνη και πως πίσω του κρύβεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για απίστευτο ψέμα και τόνισε χαρακτηριστικά πως είναι «ντροπή και αίσχος να ισχυρίζεται κάποιος ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθούσε τον υπουργό Εξωτερικών»

 «Είναι απίστευτο ψέμα. Ένα δημοσίευμα παρουσιάζει ονόματα χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και χωρίς καμία σύνδεση με εμένα προσωπικά. Πιστεύει κανείς ότι μέσα σε όλα που είχα να διαχειριστώ αυτά τα τρία χρόνια παρακολουθούσα υπουργούς μου; Είναι δυνατόν να πέφτει η πολιτική ζωή τόσο χαμηλά; Ποια είναι η δική μου άμυνα; Είναι ντροπή και αίσχος να εννοεί κάποιος ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθεί τον Υπουργό Εξωτερικών. Πίσω από τον κ. Βαξεβάνη κρύβεται ο κ. Τσίπρας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για «απαράδεκτους ισχυρισμούς» και τόνισε ότι επί χρόνια στοχοποιείται ο ίδιος προσωπικά με επιθέσεις λάσπης.

«Στηρίζομαι στη Δικαιοσύνη να ζητήσει αποδείξεις. Αν δεν τα φέρει ο Βαξεβάνης δεν θα είναι συκοφάντης αλλά εθνικά επικίνδυνος. Δεν γίνεται να κατηγορείται ο πρωθυπουργός χωρίς καμία απόδειξη. Είναι υπεύθυνος προσωπικά ο κύριος Βαξεβάνης και όποιος τον κατευθύνει για την κατάντια του τόπου.

Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν υπάρχει παρακολούθηση και κέντρο που χειρίζεται το Predator. Τελείως διαφορετικό από το να λέει κάποιος ότι το έχω ενορχηστρώσει εγώ. Δεν γνωρίζω από ποιον και πρέπει να το μάθουμε. Θα το ξεδιαλύνουμε και θα ψηφίσουμε διάταξη που θα απαγορεύει ρητά αυτά τα λογισμικά. Δεν ήταν η ΕΥΠ και δεν είχα ανάμειξη. Ευθύνη του πρωθυπουργού σε παρακολούθηση στελεχών της κυβέρνησής του δεν νοείται σε μια Δημοκρατία. Εδώ και 7 χρόνια στοχοποιούμε προσωπικά γιατί έχω αναλάβει να σύρω τη χώρα σε μια κατεύθυνση εκσυγχρονισμού».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα τον προκάλεσε να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για να πάρει εκκωφαντική απάντηση από την κυβέρνηση. Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και δεν θα αφήσω κανέναν να σύρει τη χώρα σε περιπέτειες.

Για την υπόθεση Πάτση ο πρωθυπουργός τόνισε πως «προφανώς και η επιλογή του κ. Πάτση ήταν λάθος και αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί»

Δείτε την συνέντευξη 

To άρθρο Μητσοτάκης: Ο Ολυμπιακός πήρε 3 πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, πού ήταν η εγκληματική οργάνωση τότε – Live η συνέντευξη στον ΑΝΤ1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr