Μιλούσε με τα παιδιά της στο τηλέφωνο όταν τα απήγαγαν μαχητές της Χαμάς

Μιλούσε με τα παιδιά της στο τηλέφωνο όταν τα απήγαγαν μαχητές της Χαμάς

Μια μητέρα από το Ισραήλ μιλούσε με τα παιδιά της στο τηλέφωνο όταν τα απήγαγαν μαχητές της Χαμάς.

Μετά την επίθεση που εξαπέλυσε το Σάββατο η ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς στο Ισραήλ, τη μεγαλύτερη εδώ και χρόνια, δεκάδες Ισραηλινοί απήχθησαν.

Μία μητέρα περιγράφει, σχεδόν κλαίγοντας, πώς τα παιδιά της απήχθησαν από τους μαχητές της Χαμάς την ώρα που εκείνη μιλούσε μαζί τους στο τηλέφωνο.

«Ακόμα και ο πόλεμος έχει κανόνες»

«Ήταν μόνα τους σε ένα δωμάτιο ασφαλείας και μιλούσαν μαζί μου στο τηλέφωνο όταν άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί. Την ίδια ώρα άρχισα να λαμβάνω μηνύματα από άλλους ανθρώπους ότι η Χαμάς έπαιρνε ομήρους» λέει η Ισραηλινή μητέρα στο CNN.

«Ήταν φοβισμένα μέχρι θανάτου»

«Ήταν φοβισμένα μέχρι θανάτου» λέει ξεσπώντας σε δάκρυα.

«Τους έλεγα να μείνουν ήσυχα και να κλειδώσουν την πόρτα στο δωμάτιο ασφαλείας αλλά δεν κλείδωνε» περιγράφει. «Άκουσα το μικρό μου να λέει «είμαι πολύ μικρός για να πάω εκεί»» λέει προκαλώντας ανατριχίλα.

Έκτοτε δεν ξέρει πού βρίσκονται τα παιδιά της. «Δεν ξέρω πού βρίσκονται, δεν ξέρω αν τα βασανίζουν, δεν ξέρω τίποτα» ξεσπά.

«Πήραν μωρά, μικρά παιδιά, ανθρώπους που δεν έκαναν τίποτα κακό. Ακόμα και ο πόλεμος έχει κανόνες» συγκλονίζει η Ισραηλινή μητέρα, περιγράφοντας σε λίγες λέξεις το τίμημα που πληρώνουν χιλιάδες άνθρωποι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: Taneagr