Με πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα και στον Βόλο συναντήθηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου – «Να επουλωθούν τάχιστα οι πληγές»

Με πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα και στον Βόλο συναντήθηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου - «Να επουλωθούν τάχιστα οι πληγές»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε τις περιοχές σε Καρδίτσα και Βόλο, οι οποίες χτυπήθηκαν από τη φονική κακοκαιρία Daniel. Η κ. Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με πλημμυροπαθείς και ενημερώθηκε για την κατάσταση από τους δημάρχους Καρδίτσας και Βόλου, κ.κ. Τσιάκο και Μπέο, αντίστοιχα.

Στις πληγείσες από την κακοκαιρία Daniel περιοχές της Καρδίτσας και του Βόλου βρέθηκε η Πρόεδρος της  Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου. 

Η κ. Σακελλαροπούλου, συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο, επισκέφθηκε αρχικά, παρουσία του μητροπολίτη Τιμοθέου, το Γηροκομείο Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Ακολούθως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο, όπου, επίσης, φιλοξενούνται πλημμυροπαθείς.

Δείτε φωτογραφίες από τις επισκέψεις της Κατερίνας Σακελλαροπούλου:

Στη συνέχεια, η κ. Σακελλαροπούλου ενημερώθηκε από τον δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο, στο Δημαρχείο Βόλου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και η ευρύτερη περιοχή.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθιά της οδύνη για όσους έχασαν τη ζωή τους στις πλημύρες, καθώς και τη συμπαράστασή της στις οικογένειες όσων αγνοούνται και στους πληγέντες.

Ανέφερε ότι αυτή την ώρα επείγει η επικέντρωση των δυνάμεων της Πολιτείας, ώστε όλοι να είναι ασφαλείς, και η ταχεία επούλωση των πληγών, προκειμένου η Θεσσαλία, οι κάτοικοί της, οι παραγωγικοί φορείς, οι επιχειρήσεις, να μπορέσουν να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους το συντομότερο δυνατό.

Τέλος, η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στα στελέχη του κρατικού μηχανισμού, στους εθελοντές και σε όσους παλεύουν, αυτές τις δύσκολες ώρες, για τους συνανθρώπους μας.

To άρθρο Με πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα και στον Βόλο συναντήθηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου – «Να επουλωθούν τάχιστα οι πληγές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr