Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Ελλήνων Επαγγελματιών του Λονδίνου | Ειδήσεις για την Οικονομία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Ελλήνων Επαγγελματιών του Λονδίνου | Ειδήσεις για την Οικονομία

Δεκάδες στελέχη του χρηματοοικονομικού χώρου και της ελληνικής ομογένειας Λονδίνου συμμετείχαν την περασμένη Πέμπτη στην εκδήλωση βασιλόπιτας για τον Απόδημο Ελληνισμό της Ένωσης Ελλήνων Επαγγελματιών του Λονδίνου στην Κρύπτη της Αγίας Σοφίας (στο Λονδίνο).

Με ενεργή συμμετοχή μελών της Ένωσης, παρέστησαν ο Έλληνας Πρέσβης κ. Ιωάννης Τσαούσης, ο κ. Σπύρος Μιλτιάδης (Πρεσβεία Κύπρου), εκπρόσωποι της Αρχιεπισκοπής αλλά και Προέδροι Ελληνικών οργανώσεων όπως η ΑΧΕΠΑ, Daughters of Penelope, Greek Real Estate Forum, Hellenic European Leadership Council, Oinoussai Benevolent Fund και UK-Cyprus Enterprise Council.

Αυτή ήταν η 15η εκδήλωση από το 2022 που οργάνωσε το Greeks in the City Association επί προεδρίας του τραπεζίτη κ. Γρηγόρη Χατζηγρηγοριάδη που επιχειρεί να χτίσει γέφυρα μεταξύ επενδυτών, ελληνικών συμφερόντων εταιρειών, καθώς και στελεχών που θέλουν να γυρίσουν μόνιμα στην Ελλάδα -συμβάλλοντας στο brain gain. Ο κ. Γρηγόρης Χατζηγρηγοριάδης είναι γνώριμος από τις investment banking συναλλαγές του την τελευταία δεκαετία στην Intesa Sanpaolo, Credit Suisse, BNP Paribas και Blackstone, την ελληνική κοινότητα του LSE, μέχρι την θητεία του ως το νεότερο εκλεγμένο μέλος της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Ηνωμένου Βασιλείου (HBA UK).

Η ομάδα της Ένωσης επαγγελματιών έχει νέους που βοηθούν όπως ο κ. Τιμ Χάννα (Jefferies), κ. Φίλιππος Λυμπερίδης (Credit Suisse), κ. Θεόδωρος Μηταράκης (Accenture), κ.Ίον Σιόρας (Cerno Capital), κα Δήμητρα Στρατοπούλου (SocGen), Σπύρος Μαρής (Lloyds) , κα Ελένη Ζοτιάδης (Shearman & Sterling), αλλά και πιο έμπειρους συμβούλους όπως ο κ. Γιώργος Κοφινάκος (πρώην Citibank), κ. Ιωάννης Μανουηλίδης (Allen & Overy), κ. Ταξιάρχης Κωνσταντόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος, Autoglass UK), κ. Θάνος Θεοφάνους (Barclays Private Bank), κ. Νεκτάριος Παπαγιαννακόπουλος (Brevan Howard, πρώην CEO ΑΔΜΗΕ), κ. Χάρης Λαμπρόπουλος (Πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων) και κ. Κώστας Χαλάτσης (Redwood, Oaktree Capital).

Διαβάστε ακόμη

«Παράθυρο» Χατζηδάκη για φοροαπαλλαγές σε κενά ακίνητα που ενοικιάζονται

Ιδιωτικό χρέος: Πόσα χρωστούν οι Έλληνες σε τράπεζες και Δημόσιο – «Σανίδα σωτηρίας» ο εξωδικαστικός (γραφήματα)

MIG: Αγόρασε γραφεία στη Σταδίου έναντι €2,8 εκατ.

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Πηγή: Newmoney.gr