Παρασκευή
12.07.2024

Μαζί με την κόρη του ο Κιμ Γιονγκ Ουν στην στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της Βόρειας Κορέας

Μαζί με την κόρη του ο Κιμ Γιονγκ Ουν στην στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της Βόρειας Κορέας

Αν κάποιος είχε αμφιβολίες, ο Κιμ Γιονγκ Ουν φροντίζει να τις…διαλύσει. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας ετοιμάζει την κόρη του για τη διαδοχή και αυτό φάνηκε και στη στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολούθησε τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για τη συμπλήρωση 75 ετών από την ανακήρυξη της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας, όπως είναι η επίσημη ονομασία της Βόρειας Κορέας, μαζί με την κόρη του, η οποία, σύμφωνα με το CNN, πιστεύεται ότι ονομάζεται Κιμ Γιου Αε.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας δεν σταμάτησε να γελάει και να μιλά στην κόρη του.

Η στρατιωτική παρέλαση έγινε στην πλατεία που φέρει το όνομα του πρώτου ηγέτη της χώρας, του Κιμ Ιλ Σουνγκ, του παππού του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Υψηλόβαθμη κινεζική αντιπροσωπεία επισκέφθηκε την Πιονγκγιάνγκ και είχε συνομιλίες με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων (KCNA). Σε επιστολή του, ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ εξέφρασε την επιθυμία του να ενισχύσει την στρατηγική συνεργασία μεταξύ της χώρας του και της Βόρεια Κορέας.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε επίσης επιστολή στον Κιμ Γιονγκ Ουν, στην οποία υπογραμμίζει ότι Μόσχα και Πιονγκγιάνγκ θα ισχυροποιήσουν τις διμερείς σχέσεις τους με σκοπό να εγγυηθούν την ασφάλεια και την σταθερότητα στην κορεατική χερσόνησο και στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Ασίας.

Ο Κιμ αναμένεται να ταξιδέψει στη Ρωσία τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να συναντήσει τον Πούτιν και να συζητήσουν εξοπλιστικά προγράμματα για την υποστήριξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

To άρθρο Μαζί με την κόρη του ο Κιμ Γιονγκ Ουν στην στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της Βόρειας Κορέας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr