«Μαμά σ’ αγαπώ, θα πεθάνουμε» – Συγκλονίζει μήνυμα κοπέλας στη Μούρθια

«Μαμά σ’ αγαπώ, θα πεθάνουμε» – Συγκλονίζει μήνυμα κοπέλας στη Μούρθια

Συγκλονισμένη από την τραγωδία με τουλάχιστον 13 νεκρούς μετά από φωτιά σε κλαμπ, είναι η τοπική κοινωνία της Μούρθια στην Ισπανία.

Μια νεαρή γυναίκα, που αγνοείται μετά τη φωτιά στο κλαμπ, όταν άκουσε τον συναγερμό να ηχεί, έστειλε στους γονείς της ένα ηχητικό μήνυμα για να τους αποχαιρετήσει.

Όπως είπε ο πατέρας της 28χρονης, σύμφωνα με την El Mundo, η κόρη τους, τους έστειλε στις 6 το πρωί ένα μήνυμα.

«Έλεγε “μαμά σ’ αγαπώ, θα πεθάνουμε”» είπε συντετριμμένος ο πατέρας της αγνοούμενης και είπε ότι στην ηχογράφηση ακούγονται άνθρωποι να φωνάζουν να ανάψουν τα φώτα για να μπορούν να βλέπουν.

Μετά το μήνυμα, το κινητό της νεαρής απενεργοποιήθηκε.

Πήγε στη Μούρθια γιατί δεν υπάρχουν κλαμπ εκεί που μένουμε

Κόσμος έξω από το κλαμπ, όπου ξέσπασε η φωτιά

Ο πατέρας της, μην μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί λέει ότι η κόρη τους είχε βγει με τις φίλες της στην περιοχή που εκδηλώθηκε η φωτιά, «επειδή δεν υπάρχουν κλαμπ στην Καραβάκα, όπου μένουμε».

Άγνωστα τα αίτια της φωτιάς

Οι ερευνητές της αστυνομίας δεν μπόρεσαν ακόμη να αποκτήσουν πρόσβαση στο σημείο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και του κινδύνου κατάρρευσης.

Η ταυτοποίηση των πτωμάτων θα πάρει καιρό, είπε ο Σεράλ. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ο απολογισμός, ο οποίος αυξάνεται διαρκώς, έχει φθάσει τους 13 νεκρούς. Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος της Μούρθια Χοσέ Μπαγιέστα δήλωσε στους δημοσιογράφους πως επτά πτώματα είχαν βρεθεί στο ίδιο σημείο στον πρώτο όροφο, όπου ξέσπασε η φωτιά περίπου στις 6.00 π.μ.

Εκπρόσωπος του νυχτερινού κέντρου Teatre, η Μαρία Ντολόρες Αλμπεγιάν, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η πυρκαγιά ξέσπασε στο γειτονικό κλαμπ Fonda Milagros, προτού επεκταθεί στα άλλα δύο παρακείμενα κλαμπ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: Taneagr