Μαίνεται η σύγκρουση στους «Σπαρτιάτες» – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος

Μαίνεται η σύγκρουση στους «Σπαρτιάτες» - Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα με την οποία γνωστοποιεί ότι θέτει εαυτόν εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος «Σπαρτιάτες» απέστειλε σήμερα (3.9.2023) ο βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος.

«Μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” κ. Βασίλη Στίγκα, οι οποίες θίγουν βαθύτατα την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου, και για τις οποίες θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα, θέτω εαυτόν εκτός της Κ.Ο. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», τονίζει ο Κωνσταντίνος Φλώρος.

«Στα 32 μου χρόνια, δεν έδωσα ποτέ το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, να πει το οτιδήποτε για το άτομό μου, πόσο μάλλον να γίνουν αναφορές για επαφές με “Greek Mafia”, εκβιασμούς, αλλά και να βάλω χέρι σε κρατικά χρήματα, τα οποία ούτε μου ανήκουν, ούτε διαχειρίζομαι», προσθέτει ο βουλευτής Λάρισας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Φλώρου:

Οι εξελίξεις στους «Σπαρτιάτες» παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, με τη σύγκρουση εντός του κόμματος να μαίνεται και τις εικόνες διάλυσης να πληθαίνουν, ειδικά μετά από τις καταγγελίες του προέδρου των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα, περί σχέσεων με την Greek Mafia και οι υπαινιγμοί με ενδεχόμενες ποινικές προεκτάσεις.

To άρθρο Μαίνεται η σύγκρουση στους «Σπαρτιάτες» – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr