Παρασκευή
21.01.2022

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θεοφάνεια στον Άγιο Ευστράτιο με στιγμές που κέντρισαν τα βλέμματα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θεοφάνεια στον Άγιο Ευστράτιο με στιγμές που κέντρισαν τα βλέμματα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στον Άγιο Ευστράτιο για τα φετινά Θεοφάνεια. Δείτε εικόνες από την επίσκεψη του πρωθυπουργού…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε το πρωί στον Άγιο Ευστράτιο όπου θα παραστεί στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Λήμνο. Η επιλογή του πρωθυπουργού να πάει στον Άη Στράτη για τα Θεοφάνια, είναι μια επιλογή η οποία έχει πολλούς συμβολισμούς, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου.

Στον Άη Στράτη ο κ. Μητσοτάκης έγινε δεκτός από τη Δήμαρχο του νησιού. Συνομίλησε με μικρά παιδιά που τον πλησίασαν και έβγαλε φωτογραφίες με κατοίκους.

Μετά τον Αγιασμό των Υδάτων θα επισκεφθεί το Μουσείο Δημοκρατίας και τη Μαράσλειο Σχολή ενώ αμέσως μετά θα μεταβεί στη Λήμνο όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο νοσοκομείο του νησιού, θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο ενώ πριν την αναχώρησή του για την Αθήνα προβλέπεται και μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της πολεμικής αεροπορίας στο αεροδρόμιο.

To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: Θεοφάνεια στον Άγιο Ευστράτιο με στιγμές που κέντρισαν τα βλέμματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr