Κύπρος: Η Αννίτα Δημητρίου νέα πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Κύπρος: Η Αννίτα Δημητρίου νέα πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Νέα πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού αναδείχθηκε η Αννίτα Δημητρίου, με τον έτερο υποψήφιο Δημήτρη Δημητρίου να έχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της για να τη συγχαρεί.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η κυρία Δημητρίου εξελέγη πρόεδρος με ποσοστό 69,18% έναντι 30,82%, που έλαβε ο κ. Δημητρίου.

Σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του ΔΗΣΥ στο Twitter αναφέρει ότι ψήφισαν 20.708 μέλη, ποσοστό 41%.

Συγχαρητήρια από Χριστοδουλίδη

Τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου είχε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης συνεχάρη την κυρία Δημητρίου για την εκλογή της και στην προεδρία του ΔΗΣΥ. Ωστόσο ο ίδιος ο κ. Χριστοδουλίδης δεν ψήφισε στις εκλογές, αν και προέρχεται από το ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: Taneagr