Παρασκευή
21.01.2022

Κώστας Σκρέκας σε ΣΥΡΙΖΑ: Φτηνή προσπάθεια απαξίωσης των μέτρων στήριξης

Κώστας Σκρέκας

Φθηνή και αντιπαραγωγική χαρακτηρίζει ο Κώστας Σκρέκας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον μηχανισμό στήριξης της κυβέρνησης για την ενεργειακή κρίση. «Αδιέξοδη μικροπολιτική, που δεν προσφέρει τίποτα στον τόπο» σχολίασε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στη δήλωσή του, αναφορικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το πακέτο στήριξης που εξήγγειλε η κυβέρνηση, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας σημειώνει:

«Φθηνή και αντιπαραγωγική η προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να μειώσει το σημαντικό μηχανισμό στήριξης για την ενεργειακή κρίση, που πρώτη η Ελλάδα ανακοίνωσε για τη νέα χρονιά ανάμεσα στα 27 κράτη – μέλη της Ε.Ε. και η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη οικονομική στήριξη που δίνεται αναλογικά με τα οικονομικά μεγέθη της χώρας για τον Ιανουάριο του 2022».

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκρέκας δήλωσε: «Η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων ύψους 400 εκατ. ευρώ, για να αντιμετωπιστεί η πρωτοφανής σε σφοδρότητα διεθνής ενεργειακή κρίση. Η ενίσχυση διαμορφώνεται κάθε φορά ανάλογα με τη διακύμανση των διεθνών τιμών ενέργειας και των τιμών ρεύματος στη χονδρική…

Θυμηθείτε τα κυβερνητικά μέτρα ΕΔΩ 

Είναι φθηνή και αντιπαραγωγική η προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να μειώσει το σημαντικό αυτό μηχανισμό στήριξης, που πρώτη η Ελλάδα ανακοίνωσε για τη νέα χρονιά ανάμεσα στα 27 κράτη – μέλη της Ε.Ε. και η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη οικονομική στήριξη, που δίνεται αναλογικά με τα οικονομικά μεγέθη της χώρας για τον Ιανουάριο του 2022.

Ας σταματήσει, λοιπόν, η αντιπολίτευση την αδιέξοδη μικροπολιτική, που δεν προσφέρει τίποτα στον τόπο μας».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Κώστας Σκρέκας σε ΣΥΡΙΖΑ: Φτηνή προσπάθεια απαξίωσης των μέτρων στήριξης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr