«Κολλημένο το παιδί στην αγκαλιά της» – Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος περιέγραψε τις στιγμές μετά την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή

«Κολλημένο το παιδί στην αγκαλιά της» - Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος περιέγραψε τις στιγμές μετά την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή

Για τις πρώτες, αλλά και τις επόμενες στιγμές που πέρασε η Εύα Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι από τις φυλακές του Χάρεν, όπου κρατείτο για τη συμμετοχή της στο σκάνδαλο Qatar Gate, μίλησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος περιέγραψε τις συγκινητικές εικόνες της αγκαλιάς της εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου Qatar Gate, Εύας Καϊλή με την κόρη της, ενώ έκανε αναφορά και στη σχέση της τέως ευρωβουλευτή με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, που είχε ηγετικό ρόλο στην υπόθεση διαφθοράς υπέρ του Κατάρ.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στο Mega για τις πρώτες και τις επόμενες στιγμές της Εύας Καϊλή μετά την έξοδο από την φυλακή, το τετ α τετ με την μικρή κόρη της και το πως πέρασε το Πάσχα σε κατ’ οίκον περιορισμό στις Βρυξέλλες.

Η Εύα Καϊλή, μετά την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι από τις φυλακές του Χάρεν πήγε στο διάμερισμά της στις Βρυξέλλες απ΄ όπου της επιτρέπεται να βγει μόνο με απόφαση εισαγγελέα. Εκεί είδε την κόρη της και πέρασε μαζί της το Πάσχα.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, περιέγραψε τις στιγμές: «Η πρώτη μέρα, η Μεγάλη Παρασκευή που έγινε η αποφυλάκιση, η αλήθεια είναι ότι οι στιγμές ήταν συγκινητικές. Όταν ήρθε σε επαφή με το κοριτσάκι της μετά από τόσο καιρό ήταν κολλημένη αγκαλιά. Το παιδάκι την χάιδευε στα μαλλιά, στο πρόσωπο σαν να ήθελε να συνειδητοποιήσει ότι είχε την μητέρα του όντως. Είναι μοναδικές στιγμές που και εμείς οι δικηγόροι δεν μπορούμε να μείνουμε ατάραχοι».

«Τον περισσότερο χρόνο τον περνάει με το παιδάκι της, προσπαθεί να έρθει σε έναν νέο ρυθμό, γιατί τα δεδομένα σε μία φυλακή, είναι σκληρά και απάνθρωπα. Η μοναξιά, η αμφισβήτηση, τα βασανιστήρια που υπέστη, παίζουν ρόλο», πρόσθεσε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή.

 

Η σχέση της με τον σύζυγό της

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε και για την σχέση που έχει πλέον η Εύα Καϊλή με τον σύζυγό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, που ήταν κι αυτός πρωταγωνιστής στο Gatar Gate.

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο το ζευγάρι ασχολείται μόνο με θέματα που έχουν σχέση με το παιδί.

«Η επικοινωνία που έχουν ουσιαστικά αφορά στη σχέση με το παιδί, δεν κουβεντιάζουν άλλα θέματα. Ο χρόνος θα δείξει, σιγά σιγά προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα ζωή, έχει τη δυνατότητα να μπει στο διαδίκτυο να δει τις ομιλίες της, να ανατρέξει στα στοιχεία της, θα μας δώσουν τη δυνατότητα να θεμελιώσουμε και να τεκμηριώσουμε την αθωότητά της, θέση την οποία έχει από την πρώτη στιγμή. Είναι η μοναδική που από την 1η στιγμή λέει ότι δεν πρόκειται να αποδεχτεί πράξεις τις οποίες δεν έχει κάνει ακόμα και αν την κάνουν χίλια κομμάτια. Αποφυλακίστηκε χωρίς να έχει ομολογήσει, γιατί δεν έχει διαπράξει τίποτα».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επανέλαβε επίσης την θέση της Εύα Καϊλή να μην γυρίσει στην Ελλάδα αν δεν δικαιωθεί.
«Μου ζήτησε να μεταφέρω στους συμπολίτες της πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο να επανέλθει στην Ελλάδα εάν πρώτα δεν αποδείξει την αθωότητά της», τόνισε ο συνήγορος της ευρωβουλευτού.

To άρθρο «Κολλημένο το παιδί στην αγκαλιά της» – Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος περιέγραψε τις στιγμές μετά την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr