Παρασκευή
30.07.2021

Κλήρωση για εισιτήριο σε όποιον κάνει την 1η δόση

Κλήρωση για εισιτήριο σε όποιον κάνει την 1η δόση

Η αμφιλεγόμενη κίνηση του Δημάρχου του Λονδίνου, έχει ως στόχο – όπως υποστηρίζει – να πείσει τους συμπολίτες του να εμβολιαστούν. Έτσι όσοι αποφασίσουν να εμβολιαστούν και είναι σε θέση να το αποδείξουν μπορούν να συμμετέχουν σε κλήρωση για εισητίρια που θα τους εξασφαλίσουν να δουν δωρεάν τον τελικό του Euro 2020.

Συγκεκριμένα όσοι αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν την 1η δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού, από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου.

Όπως ανακοίνωσε ο Σαντίκ Καν, δύο εισιτήρια του τελικού του EURO 2020 θα δοθούν σε Βρετανούς που θα αποφασίσουν να εμβολιαστούν με την 1η δόση τις επόμενες ημέρες, ενώ άλλα 50 διπλά εισιτήρια (δηλαδή 100 εισιτήρια), θα δοθούν για τη ζώνη των οπαδών, στην πλατεία Τραφάλγκαρ.

Η Αγγλία αντιμετωπίζει αύριο τη Δανία, στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, με μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει το εισιτήριο για τον τελικό, μετά από πολλές 10ετίες.

Για να κερδίσουν τα «μαγικά χαρτάκια» του τελικού οι Βρετανοί που θα εμβολιαστούν από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου, θα πρέπει να παρουσιάσουν αποδείξεις ότι πήγαν στο εμβολιαστικό κέντρο για την πρώτη δόση, ή να παρουσιάσουν χαρτί με το ραντεβού τους.

Όσοι ανεβάσουν στα social media φωτογραφία με τον εμβολιασμό τους ή με το αποδεικτικό εμβολιασμού, θα μπουν δύο φορές στην κλήρωση.

«Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε κίνητρα στους νέους ανθρώπους να εμβολιαστούν», δήλωσε ο Δήμαρχος Λονδίνου, κάνοντας έκκληση, για μία ακόμη φορά, να εμβολιαστούν όσοι δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: Taneagr