ΚΚΕ για Κωνσταντίνο Μπογδάνο: Κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή χαφιές – Να σταματήσει να κρύβεται η κυβέρνηση

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Έντονη είναι η αντίδραση και του ΚΚΕ για την δημοσίευση λίστας ονομάτων νηπίων – μεταναστών από τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ κατηγορεί ανοιχτά τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για χαφιεδισμό, και καλεί την κυβέρνηση να λάβει τις βαριές πολιτικές ευθύνες που της αναλογούν.

«Είναι προφανές ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εξελίσσεται σε κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ, με την παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων και τη στοχοποίηση συγκεκριμένων ανθρώπων» αναφέρει, σε σχόλιό του, το ΚΚΕ.

«Τελευταίο κρούσμα η ανατριχιαστική, ρατσιστική αναπαραγωγή λίστας με ονόματα μαθητών και εκπαιδευτικού από νηπιαγωγείο της Αθήνας, παραβιάζοντας ακόμα κι αυτήν τη σημερινή νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα. Ειδικά γι’ αυτήν τη διαρροή και δημοσιοποίηση η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις. Η κυβέρνηση της ΝΔ να σταματήσει να κρύβεται. Δεν μπορεί να αποφύγει τις βαριές πολιτικές ευθύνες για το ποιόν του βουλευτή της».

Υπενθυμίζεται πως με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη διαγραφή του από τη ΝΔ.

To άρθρο ΚΚΕ για Κωνσταντίνο Μπογδάνο: Κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή χαφιές – Να σταματήσει να κρύβεται η κυβέρνηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr