Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο: Ευχές για ταχεία ανάρρωση

Σακελλαροπούλου

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη επικοινώνησε τηλεφωνικά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ευχόμενη ταχεία ανάρρωση στον κ. Βαρθολομαίο. Ο προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας υποβλήθηκε με επιτυχία σε τοποθέτηση στεντ.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε την Πέμπτη (04.11.2021) με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, του ευχήθηκε
ταχεία ανάρρωση μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις ΗΠΑ και εξέφρασε την προσδοκία της να τον συναντήσει σύντομα στην Αθήνα.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαρίστησε την κ. Σακελλαροπούλου για τις ευχές της και ανέφερε ότι προσβλέπει στην προσεχή συνάντησή τους.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τετάρτης (03.11.2021) ο προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας υποβλήθηκε με επιτυχία σε τοποθέτηση στεντ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Mount Sinai στο Μανχάταν και αναμένεται να πάρει εξιτήριο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

To άρθρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο: Ευχές για ταχεία ανάρρωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr