Καταθέτουν στον Άρειο Πάγο πρώην και νυν βουλευτές των Σπαρτιατών μετά τις καταγγελίες Στίγκα

Καταθέτουν στον Άρειο Πάγο πρώην και νυν βουλευτές των Σπαρτιατών μετά τις καταγγελίες Στίγκα

 

Άρχισαν να δίνουν εξηγήσεις στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη οι πρώην και οι νυν βουλευτές των Σπαρτιατών που θεωρούνται ύποπτοι για το αδίκημα της εξαπάτησης  εκλογικού σώματος, μετά τις καταγγελίες του Προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα περί πρακτικών «μαφίας» και «Δον Κορλεόνε».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργια Αδειλίνη.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο κ. Κατσιβαρδάς τόνισε ότι τα όσα έχει υποστηρίξει ο Βασίλης Στίγκας είναι «ψεύδη και συκοφαντίες».
Μεταξύ άλλων επεσήμανε πως… «Ο κ.Στίγκας έχει  σκοπό να αποσείσει ευθύνες τρίτων και να με καταστήσει εξιλαστήριο θύμα, αλλά έχω δώσει απαντήσεις με δυο μηνύσεις και τέσσερις αγωγές που έχω ήδη καταθέσει. Το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του, Βασίλης Καπερνάρος ανέφερε. «Είναι μια υπόθεση η οποία είναι κατασκευασμένη και εκτός πλαισίου για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες».

Ακόμη τέσσερις βουλευτές των Σπαρτιατών έχουν υποβάλει εξηγήσεις στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

To άρθρο Καταθέτουν στον Άρειο Πάγο πρώην και νυν βουλευτές των Σπαρτιατών μετά τις καταγγελίες Στίγκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr