Και δεύτερη «παραφωνία» από γυναίκα υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Γεωργούλη – «Στημένο γεγονός»

Και δεύτερη «παραφωνία» από γυναίκα υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Γεωργούλη - «Στημένο γεγονός»

 Με μια σκληρή ανακοίνωση η ΝΔ στηλιτεύει την στάση που κρατούν στην υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη, από χθες υποψήφιες με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. 

«Χθες, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη γυναίκα που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ταυτιζόμενη με ό,τι πιο ρυπαρό υπάρχει στον ελληνικό Τύπο! Σήμερα, άλλη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από μια τόσο σοβαρή καταγγελία, βλέπει “στημένο γεγονός”», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Και επισημαίνει: «Αλήθεια, πόση υποκρισία πρέπει να διαθέτουν για να ζητούν την ψήφο των πολιτών, μιλώντας για δικαιώματα και αξίες; Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχαν τεθεί εκτός ψηφοδελτίων. Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, που η υποκρισία αποτελεί ταυτοτικό του στοιχείο».

Η πρώτη περίπτωση αφορούσε την κα Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη υποψήφια βουλευτή, περιφερειακή σύμβουλο και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ανέβασε στο twitter δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό».

Η κα Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη μετά τον σάλο που προκλήθηκε προχώρησε σε νέα ανάρτηση, αναφέροντας: «ζητώ   συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε».

Η δεύτερη περίπτωση αφορά την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Β Θεσσαλονίκης 

To άρθρο Και δεύτερη «παραφωνία» από γυναίκα υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Γεωργούλη – «Στημένο γεγονός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr