Ισραήλ: Η Πολεμική Αεροπορία σκότωσε Λοχαγό των επίλεκτων δυνάμεων «Nukhba» της Χαμάς

Ισραήλ: Η Πολεμική Αεροπορία σκότωσε Λοχαγό των επίλεκτων δυνάμεων «Nukhba» της Χαμάς

Η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ (IAF) ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό της στην πλατφόρμα Χ  ότι οι ισραηλινές αεροπορικές δυνάμεις, σε συνεργασία με τη Γενική Υπηρεσία Ασφαλείας του Ισραήλ (Σιν Μπετ) που παρείχε σημαντικές πληροφορίες, κατάφεραν να σκοτώσουν τον Αλί Καντί, ένα Λοχαγό μονάδας ειδικών δυνάμεων της Χαμάς.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για Λοχαγό της επίλεκτης δύναμης «Nukhba» της Χαμάς, τα στελέχη της οποίας θεωρούνται τα πιο ικανά και τα πιο εκπαιδευμένα, ενώ μάλιστα επιλέγονται από υψηλόβαθμους αξιωματούχους της οργάνωσης και αναλαμβάνουν αποστολές όπως ενέδρες και επιδρομές εντός της ισραηλινής επικράτειας χρησιμοποιώντας τα περίφημα υπόγεια τούνελ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για Λοχαγό της επίλεκτης δύναμης «Nukhba» της Χαμάς, τα στελέχη της οποίας θεωρούνται τα πιο ικανά και τα πιο εκπαιδευμένα, ενώ μάλιστα επιλέγονται από υψηλόβαθμους αξιωματούχους της οργάνωσης και αναλαμβάνουν αποστολές όπως ενέδρες και επιδρομές εντός της ισραηλινής επικράτειας χρησιμοποιώντας τα περίφημα υπόγεια τούνελ.

Πρόκειται για Λοχαγό της επίλεκτης δύναμης «Nukhba» της Χαμάς,

«Ο Ali Qadi ηγήθηκε της απάνθρωπης, βάρβαρης σφαγής αμάχων στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου. Μόλις τον εξαλείψαμε. Όλοι οι τρομοκράτες της Χαμάς θα έχουν την ίδια μοίρα», αναφέρει σε ανάρτησή του ο ισραηλινός στρατός.

Νεκρός και ο διοικητής των αεροπορικών επιχειρήσεων της Χαμάς

Νωρίτερα, στρατιωτικός εκπρόσωπος του Ισραήλ, ανακοίνωσε πως «στη διάρκεια επιχείρησης της Πολεμικής Αεροπορίας που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες 24 ώρες, επλήγησαν βάσεις διοίκησης της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς. Στη διάρκεια αυτής της επιχείρησης σκοτώθηκε ο Μουράντ Αμπού Μουράντ, επικεφαλής των αεροπορικών επιχειρήσεων (της Χαμάς) στην πόλη της Γάζας, υπεύθυνος για ένα μεγάλο μέρος της φονικής επίθεσης που εξαπολύθηκε το Σάββατο εναντίον του Ισραήλ».

Μάλιστα η ισραηλινή Π.Α. ανάρτησε και σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: Taneagr