Η υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού Ιωάννα Δρέττα – Το Χάρβαρντ, το μάρκετινγκ και η Όλγα Κεφαλογιάννη

Η υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού Ιωάννα Δρέττα - Το Χάρβαρντ, το μάρκετινγκ και η Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Ιωάννα Δρέττα αναλαμβάνει καθήκοντα υπηρεσιακής υπουργού Τουρισμού μέχρι τη διενέργεια εκλογών στις 25 Ιουνίου. Η παλαιότερη σχέση της κ. Δρέττα με το νέο της χαρτοφυλάκιο.

Η Ιωάννα Δρέττα επιλέχθηκε από τον πρωθυπουργό της υπηρεσιακής κυβέρνησης, Ιωάννη Σαρμά, ως υπουργός Τουρισμού έως τις δεύτερες εθνικές εκλογές της Κυριακής, 25 Ιουνίου.

Η κ. Δρέττα είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Harvard, με Master στο Public Administration (MPA). Κατά τη διάρκεια της 15ετούς επαγγελματικής της πορείας, έχει διατελέσει σε σημαντικές θέσεις ευθύνης, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Αναλαμβάνοντας το management σε ιδιαίτερα σύνθετα επαγγελματικά περιβάλλοντα, κατάφερε να διαχειριστεί τις προκλήσεις που ανέκυψαν. Τα τελευταία χρόνια υπηρετεί τον κλάδο του τουρισμού, ενώ τον Ιούνιο 2017 ανέλαβε τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Marketing Greece.

Η κ. Δρέττα γνωρίζει το Υπουργείο Τουρισμού, αφού έχει στο παρελθόν, μεταξύ άλλων θέσεων, διατελέσει και διευθύντρια της Όλγας Κεφαλογιάννη (2012 – 2015).

To άρθρο Η υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού Ιωάννα Δρέττα – Το Χάρβαρντ, το μάρκετινγκ και η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr