Παρασκευή
12.07.2024

Η οικογενειακή φωτογραφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τις Σπέτσες – Χαμόγελα και αγκαλιές

Η οικογενειακή φωτογραφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τις Σπέτσες - Χαμόγελα και αγκαλιές

Ικανοποιημένοι και χαμογελαστοί έφυγαν από τις Σπέτσες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αποχώρησαν όλοι από το νησί το μεσημέρι της Κυριακής (21.1.2024).

Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πόζαραν μαζί σε μία ξεχωριστή «οικογενειακή» φωτογραφία μέσα στο αρχοντικό του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, ενώ δεν λείπουν τα χαμόγελα. Στο κέντρο της φωτογραφίας βρίσκεται χαμογελαστός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ακριβώς πίσω του ο Σωκράτης Φάμελλος, ο πρόεδρος της ΚΟ. 

Μπροστά τους βρίσκεται η Δώρα Τσαμπάζη, ειδική συνεργάτης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και σύζυγος του αείμνηστου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η οποία έκανε μια αναλυτική παρουσίαση στους βουλευτές αναφορικά με τα social media και την οργανωμένη από το κόμμα χρήση τους.

Στη φωτογραφία μπορεί κανείς να διακρίνει επίσης την Έλενα Ακρίτα, που πήγε στη συνεδρίαση τη δεύτερη μέρα, την Αθηνά Λινού, τη Ράνια Θρασκιά κ.α.

Στο πίσω μέρος διακρίνονται ο Νίκος Παππάς, ο Πέτρος Παππάς και ο Παύλος Πολάκης. Στην οικογενειακή φωτογραφία βρίσκονται και οι 33 βουλευτές αλλά και κάποιοι βασικοί συνεργάτες. 

Οδικός χάρτης μέχρι τον συνέδριο

Ο οδικός χάρτης προς το συνέδριο του Φεβρουαρίου και από εκεί, προς την εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου για την ευρωβουλή, απασχόλησε τις τριήμερες εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στις Σπέτσες. Το ενδιαφέρον για την πολιτική ανασυγκρότηση του κόμματος ήταν μεγάλο και είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε και τρίτη μέρα για να καταθέσουν τις προτάσεις τους όλοι οι βουλευτές.

Οι κύριοι άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εντός και εκτός Βουλής, διαμορφώθηκαν στις τριήμερες εργασίες της Κ.Ο. στις Σπέτσες

To άρθρο Η οικογενειακή φωτογραφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τις Σπέτσες – Χαμόγελα και αγκαλιές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr