Η Εύα Καϊλή επέστρεψε στα social media

Η Εύα Καϊλή επέστρεψε στα social media

Η Εύα Καϊλή είναι ξανά ενεργή στα social media μετά την αποφυλάκισή της από τις φυλακές του Χάρεμ αλλά και μετά την απόφαση της βελγικής δικαιοσύνης να βγάλει το ηλεκτρονικό βραχιολάκι, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου QatarGate στις Βρυξέλλες.

Ειδικότερα, η Εύα Καϊλή έκανε δύο retweets με νόημα σε αναρτήσεις από διεθνή ΜΜΕ που σχολιάζουν τα τεκταινόμενα του QatarGate και την αντιμετώπιση της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τις βελγικές Αρχές.

Η μία ανάρτηση είναι ρεπορτάζ του ανταποκριτή της Liberation, Ζαν Κατρεμέρ, που θέτει ερωτήματα για την αντιμετώπιση που είχε η Εύα Καϊλή στην υπόθεση. Ο ίδιος, τον περασμένο Απρίλιο, είχε γράψει πως η Ελληνίδα πολιτικό είχε συμπληρώσει 4 μήνες προφυλάκισης «χωρίς να έχει προβληθεί κάποιος πειστικός λόγος».

Η δεύτερη ανάρτηση αφορά άρθρο της Unita, που αναφέρεται στην επιθυμία της να επιστρέψει στην Ευρωβουλή. «Είναι αδύνατο να στερηθεί αυτό το δικαίωμά της. Το σκάνδαλο ξηλώθηκε, οι αποδείξεις και οι κατηγορούμενοι λείπουν, η διαπόμπευση παραμένει», αναφέρει η Unita στο άρθρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: Newsit.gr