Γιώργος Γεραπετρίτης: Δεν υπάρχει κανένα παζάρεμα, απαντά στον Χρήστο Τζανερρίκο

Γιώργος Γεραπετρίτης: Δεν υπάρχει κανένα παζάρεμα, απαντά στον Χρήστο Τζανερρίκο

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, απαντώντας στα όσα υποστήριξε ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Χρήστος Τζανερρίκος. Ο πρώην Αρεοπαγίτης είπε ότι κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας προσπάθησε να του προσφέρει ανταλλάγματα για τη στήριξη της τροπολογίας για το κόμμα Κασιδιάρη.

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως ανταλλαγή, δεν υπάρχει κανένα παζάρεμα. Η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση αξιών και δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση». Αυτό δήλωσε σήμερα (13.04.2023), από το Ηράκλειο όπου βρίσκεται για την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ, ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο υπουργός Επικρατείας σε ερώτηση δημοσιογράφων για τον παραιτηθέντα αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Χρήστο Τζανερρίκο, είπε: «βεβαίως είχα εκτενή διαβούλευση με την ηγεσία του Αρείου Πάγου και με την πρόεδρο και με τον αντιπρόεδρο, τον κ. Τζανερρίκο, στο πλαίσιο των διατάξεων και σε ό,τι αφορά τα διαδικαστικά ζητήματα, δεν υπήρξε όμως καμία απολύτως συζήτηση γι’ αυτά τα οποία αναφέρονται».

Πρόσθεσε δε ότι σημασία για τη χώρα έχει «να μπορέσει να συνεχίσει τη δημοκρατική της πορεία και μορφώματα τα οποία είναι αντιδημοκρατικά, φασιστικά, θα πρέπει να μένουν εκτός πολιτικής σκηνής και αυτό θα πρέπει να είναι η επιδίωξη όλων μας».

Ο κ. Γεραπετρίτης νωρίτερα το πρωί είχε συνάντηση με το δήμαρχο Ηρακλείου και τον περιφερειάρχη με επίκεντρο την εξέλιξη των μεγάλων έργων στο νησί, που όπως είπε «θα αλλάξουν την Κρήτη για τις επόμενες δεκαετές» και πως οι υποδομές αυτές «θα αναβαθμίσουν το νησί, έτσι ώστε μα μπορεί να είναι πολιτιστικό προϊόν όχι μόνο για τον τουρισμό, αλλά κυρίως για την καθημερινότητα των ανθρώπων που υπηρετούν».

Σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο τόνισε ότι είναι ένα ψηφοδέλτιο ανανέωσης, με νέους ανθρώπους που προέρχονται από την κοινωνία, έχουν αναδειχθεί μέσα από τη δίκη τους δουλειά, ένα ψηφοδέλτιο αντιπροσωπευτικό, στο μέτρο που αναδεικνύει όλα τα στρώματα, όλα τα επαγγελματικά υπόβαθρα, με σημαντική συμμετοχή γυναικών» και πως «το ψηφοδέλτιο αυτό θα δώσει καλά αποτελέσματα για την Κρήτη, τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και για τη χώρα για την αναβάθμιση του πολιτικού προσωπικού».

To άρθρο Γιώργος Γεραπετρίτης: Δεν υπάρχει κανένα παζάρεμα, απαντά στον Χρήστο Τζανερρίκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr