Γιάννης Οικονόμου για Αλέξη Τσίπρα: «Είναι εκτός τόπου, εκτός θέματος και εκτός εποχής»

Γιάννης Οικονόμου για Αλέξη Τσίπρα: «Είναι εκτός τόπου, εκτός θέματος και εκτός εποχής»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή την ημέρα που η Ελλάδα θρηνεί τον χαμό του Μίκη Θεοδωράκη.

«Την ημέρα που ο ελληνισμός θρηνεί τον Μίκη Θεοδωράκη -έναν άνθρωπο που με τη ζωή, τις υπερβάσεις και την στάση του υπηρέτησε την εθνική ενότητα κι ομοψυχία- ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε ένα ακόμη ντελίριο ψεμάτων, διχαστικών μηνυμάτων και άθλιων προσωπικών επιθέσεων» τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη βουλή.

Σημειώνει ότι προφανώς είχε ετοιμάσει την ομιλία του πριν ανακοινωθεί η απώλεια του μεγάλου Έλληνα και προσθέτει «το γεγονός όμως ότι επέλεξε να την εκφωνήσει αποδεικνύει, για πολλοστή φορά, πόσο κατώτερος είναι των απαιτήσεων του θεσμικού του ρόλου. Ειδικά τη σημερινή ημέρα, η σύγκριση είναι συντριπτική εις βάρος του».

«Είναι εκτός τόπου, εκτός θέματος. Και το κυριότερο εκτός εποχής» υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

To άρθρο Γιάννης Οικονόμου για Αλέξη Τσίπρα: «Είναι εκτός τόπου, εκτός θέματος και εκτός εποχής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr