Φθορές από βλήμα πυροβόλου όπλου σε εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας

Φθορές από βλήμα πυροβόλου όπλου σε εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας

Αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ιδιοκτήτης εταιρείας στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 38χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας με υπηρεσίες ιστοσελίδων, τα γραφεία του οποίου βρίσκονται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας, κάλεσε την αστυνομία, καθώς παρατήρησε φθορές στο εσωτερικό των γραφείων του, πιθανότατα από κάποιο βλήμα πυροβόλου όπλου.

Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κολωνού πήγαν στο σημείο όπου τους περίμενε ο 38χρονος και από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι πράγματι οι φθορές προέρχονταν από βλήμα πυροβόλου όπλου, που είχε φύγει από άγνωστη κατεύθυνση.

Το βλήμα διαπέρασε την τσιμεντοσανίδα του εξωτερικού τοιχίου του δώματος και στη συνέχεια προσέκρουσε στο ταβάνι, με αποτέλεσμα την αλλαγή της πορείας του, διαπέρασε τον διαχωριστικό τοίχο και δεύτερη γυψοσανίδα και κατέληξε στο πάτωμα μεταξύ τοίχου και γυψοσανίδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εταιρεία ήταν κλειστή από 1η έως 3 Ιανουαρίου, με τον 38χρονο να αναφέρει ότι δεν έχει διαφορές με κάποιον. Οι έρευνες της Αστυνομίας για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: ΕΡΤ

Πηγή: Naftemporiki.gr