Φώφη Γεννηματά: Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Λάμψιας στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φώφη Γεννηματά

Φορτισμένη στιγμή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, λίγες ώρες αφότου η Φώφη Γεννηματά κηδεύτηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, σε κλίμα οδύνης (σ.σ. δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα έγιναν).

Στο στούντιο του σταθμού βρέθηκε ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Λάμψιας, για να μιλήσει για την Φώφη Γεννηματά, όπως την γνώριζε ο ίδιος.

Ο ίδιος έκανε αναφορά στην πορεία της Φώφης Γεννηματά και σε ένα σημείο της συζήτησης δεν άντεξε και «λύγισε»: «Για πρώτη φορά νιώσαμε όλοι ότι τα λόγια και τα αισθήματα ήταν τόσο δυνατά, όπως εκφράστηκαν από φίλους, την οικογένειά της κι αντιπάλους. Αυτό λέει πολλά για την πολιτική και τον βίο της Φώφης Γεννηματά ως ανθρώπου.

Click4more: Φώφη Γεννηματά: Γιόρτασε στο νοσοκομείο τα γενέθλια του γιου της μια μέρα πριν πέσει σε κώμα

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια του πατέρα της λίγο πριν πεθάνει, όταν τον επισκέφθηκα στην Βούλα… Την ίδια αγωνία έζησα και στο πρόσωπο της Φώφης, μετά από τις αλλεπάλληλες μάχες που έδινε για την υγεία της, για να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν.

Δεν τα κατάφερε μέχρι τέλους αλλά είναι άξια τα παιδιά της, όπως κι αυτή ήταν άξια κόρη του πατέρα της. Ζητώ συγγνώμη» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Λάμψιας με υγρά μάτια.

Δείτε την στιγμή

Πηγή: ΣΚΑΪ.

To άρθρο Φώφη Γεννηματά: Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Λάμψιας στον «αέρα» του ΣΚΑΪ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr