Παρασκευή
01.07.2022

Επίθεση από Τούρκους με απειλές και ύβρεις στον λογαριασμό του Βασίλη Κικίλια στο Instagram

Επίθεση από Τούρκους με απειλές και ύβρεις στον λογαριασμό του Βασίλη Κικίλια στο Instagram

 

Ακόμα και ο υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στο στόχαστρο των Τούρκων οι οποίοι κατέκλυσαν τον λογαριασμό του στο Instagram με απειλές και ύβρεις λίγες ημέρες μετά τα σχόλια του Βασίλη Κικίλια για την προπαγανδιστική καμπάνια της Τουρκίας με τίτλο Turkaegean.

Όπως είχε επισημάνει ο Υπουργός Τουρισμού και μέσω του newsit.gr για τη νέα τουρκική πρόκληση και την απόπειρα εργαλειοποίησης του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας: “Οι Τούρκοι είτε έχουν έλλειψη φαντασίας είτε έλλειψη δημιουργικού”.

Η διαδικτυακή επίθεση εξαπολύθηκε από λογαριασμούς στην Τουρκία στον προσωπικό λογαριασμό του Υπουργού Τουρισμού στο Instagram με υβριστικά σχόλια τόσο για τον Βασίλη Κικίλια προσωπικά, όσο και για τη χώρα μας.

Γράφουν μεταξύ άλλων: «Ελάτε γ#%@ ελληνικά σκυλιά. Εσείς το λέτε πόλεμο, εμείς το λέμε “γάμο”».

Επίσης, ανέβασαν φωτογραφίες με πλάνα από την άσκηση “Εφές” και με tags “φίλοι του στρατού” και της αστυνομίας” και το σχόλιο: “Εάν η καρδιά σας δεν τρέμει, τότε έχετε κάποιο πρόβλημα”.

To άρθρο Επίθεση από Τούρκους με απειλές και ύβρεις στον λογαριασμό του Βασίλη Κικίλια στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr