Επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Αθήνα: Τη Δευτέρα θα δει Δένδια – Μητσοτάκη, την Κυριακή θα πάει “ιδιωτικά” στη Θράκη

Επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Αθήνα: Τη Δευτέρα θα δει Δένδια - Μητσοτάκη, την Κυριακή θα πάει "ιδιωτικά" στη Θράκη

Με τον πιο επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι την προσεχή Δευτέρα (31.05.2021) ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα βρεθεί στην Αθήνα και θα συναντηθεί με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια. 

«Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογο του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Αθήνα την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021. Οι συνομιλίες θα εστιαστούν στις διμερείς σχέσεις, καθώς και στις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. 

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναμένεται να γίνει δεκτός στο Μέγαρο Μαξίμου από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη το πρωί της Δευτέρας. Υπενθυμίζεται πως και ο Νίκος Δένδιας, στο πρόσφατο ταξίδι του στην Άγκυρα, είχε γίνει δεκτός από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Η επίσκεψή του στην Ελλάδα θα είναι διήμερη, αφού το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας θα επισκεφτεί “ιδιωτικά” τη Θράκη. 

 

To άρθρο Επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Αθήνα: Τη Δευτέρα θα δει Δένδια – Μητσοτάκη, την Κυριακή θα πάει “ιδιωτικά” στη Θράκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr