Επίδομα παιδιού Α21: Ποιοι πρέπει να υποβάλουν ξανά αίτηση στον ΟΠΕΚΑ

ΟΠΕΚΑ: Πότε θα λάβουν τα επόμενα επιδόματα οι δικαιούχοι

Για το εκ νέου άνοιγμα της πλατφόρμας σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης για το επίδομα παιδιού έτους 2021 (Α21) θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 15η Ιανουαρίου 2022, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Οι δικαιούχοι για το επίδομα παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 (στον σύνδεσμο εδώ), μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2022.

Για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού, η αίτηση θα πρέπει να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία έχει αποθηκευτεί προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

«Αν κάποιοι πολίτες ενδεχομένως εκ παραδρομής προέβησαν σε ακύρωση ήδη εγκεκριμένης αίτησής τους για το έτος 2021, θα πρέπει να την επανυποβάλουν.

Για το εκ νέου άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που αφορά την επιδότηση του 2022, σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση εκ μέρους της διοίκησης του Οργανισμού» επισημαίνει ο ΟΠΕΚΑ.

Μετά τις 15 Ιανουαρίου 2022, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης Α21 θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή αίτησης για το έτος 2021.

Διαβάστε ακόμα:

Μέγαρο Μαξίμου: Όλος ο σχεδιασμός για σχολεία, Όμικρον, ακρίβεια και εκλογές

ΗΠΑ: Μειώθηκε σημαντικά το προσδόκιμο ζωής λόγω κορωνοϊού

Ενεργειακή κρίση: Ο άγνωστος Χ που θα καθορίσει τη διάρκεια της ακρίβειας

Πηγή: Newmoney.gr