Παρασκευή
03.12.2021

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Γιώργος Παπανδρέου: Τήρησε την παράδοση του πατέρα του στην Κρήτη

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Γιώργος Παπανδρέου: Τήρησε την παράδοση του πατέρα του στην Κρήτη

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στην ανατολική Κρήτη, όπου και πραγματοποιεί επίσκεψη σήμερα Κυριακή (7.11.2021), στα πλαίσια της καμπάνιας του ενόψει των εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, έκανε μια πρώτη στάση στα Μάλια – που παραδοσιακά ήταν η πρώτη στάση και του Ανδρέα Παπανδρέου – με αρκετό κόσμο να τον υποδέχεται για να τον χαιρετήσει. 

Ο ίδιος δήλωσε πως αυτό που επιχειρείται στο ΚΙΝΑΛ είναι ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα πορεία «για την αναγέννηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, για να σπάσει αυτός ο διπολισμός της αδράνειας, του συντηρητισμού, για να μπορούμε να ξαναφτιάξουμε μια παράταξη δυναμική και ισχυρή, που θα εκφράζει τον ελληνικό λαό, θα εκφράζει τον ελληνισμό και θα δώσει πάλι προοπτική, χαρά και βιώσιμη ανάπτυξη στην πατρίδα μας».

Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στην Κρήτη, από την οποία αντλεί, όπως είπε, δύναμη, σημειώνοντας ότι το στοίχημα που έχει τεθεί είναι «ξανά η παράταξη να εκφράσει τον πόθο του ελληνικού λαού για πρόοδο, δημοκρατία, κοινωνική συνοχή και κοινωνική ισότητα».

Επόμενος σταθμός της επίσκεψής του, είναι ο Άγιος Νικόλαος, όπου θα συναντήσει πολίτες και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, ενώ αμέσως μετά θα βρεθεί στην Ιεράπετρα.

Στις 19.30 θα πραγματοποιήσει ομιλία σε πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Σητεία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / Φωτογραφίες: neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: Newsit.gr