Έφη Αχτσιόγλου: Φυσικά και μπορώ να κερδίσω τον κ. Μητσοτάκη

Έφη Αχτσιόγλου: Φυσικά και μπορώ να κερδίσω τον κ. Μητσοτάκη

«Η ελληνική κοινωνία μπορεί, πρέπει και δικαιούται να ζήσει καλύτερα. Αυτό το οποίο έχει εμπεδώσει ο κ. Μητσοτάκης, είναι μία κοινωνία μειωμένων, μηδενικών προσδοκιών, σε μία συνθήκη φόβου και οικονομικής ασφυξίας, όπου δεν μπορεί να σχεδιάσει κανείς κάτι καλύτερο για την επόμενη μέρα» υποστήριξε η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της, είπε: «Η δική μου υποψηφιότητα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στη μεθοδολογία δουλειάς που πρέπει να ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε: «Φυσικά και μπορώ να κερδίσω τον κ. Μητσοτάκη, αλλιώς δεν θα κατέβαινα υποψήφια». Απαντώντας σε ερώτηση για την υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη, ανέφερε ότι «πρόκειται για μια ανοιχτή διαδικασία – αυτό λέει το καταστατικό μας και αυτό έχουμε αποφασίσει – και όταν λέμε ‘ανοιχτή’ το εννοούμε. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ένας άνθρωπος, ο οποίος φέρει τα χαρακτηριστικά του και την πρότασή του – την πολιτική και τη λειτουργική – να κατέλθει και να τη θέσει στην κρίση των μελών, των φίλων και των ανθρώπων που θα έρθουν να εγγραφούν στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και να ψηφίσουν».

Η κα Αχτσιόγλου υπογράμμισε ότι εφόσον αυτή εκλεγεί «όλα τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κρίσιμο όμως είναι, κάθε μέρα να πείθουμε και έναν περισσότερο. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι ένα κόμμα κυβερνητικό. Αυτό σημαίνει ότι διεκδικούμε τη μέγιστη δυνατή πολιτική επιρροή στην κοινωνία».

Σημείωσε, τέλος, ότι «στις πολυπληθείς συγκεντρώσεις που κάνουμε σε πόλεις όλη της χώρας, έρχονται τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με ειλικρινή αγωνία για το αν θα υπάρξει μία προοδευτική διέξοδος στην κοινωνία, με μία κυβερνητική πρόταση που θα εμπνεύσει ξανά τους πολίτες. Η απογοήτευση έχει πάει στην άκρη και πια υπάρχει κοινή αγωνία. Αυτό σημαίνει υγιή αντανακλαστικά για να προχωρήσουμε μπροστά».

 

To άρθρο Έφη Αχτσιόγλου: Φυσικά και μπορώ να κερδίσω τον κ. Μητσοτάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr