Διαψεύδει την Μ.Παγώνη το «Γεννηματάς» για τη «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου»

Διαψεύδει την Μ.Παγώνη το «Γεννηματάς» για τη «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου»

Σε διάψευση όσων δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ Ματίνα Παγώνη, προχώρησε η διοίκηση του νοσοκομείου «Γεννηματας».

«Είχαμε μια δύσκολη νύχτα, μια πάρα πολύ δύσκολη νύχτα, η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, πήραμε ράντζα δανεικά από τη Σωτηρία» είπε η κ.Παγώνη, αναφερόμενη στην πίεση που δέχεται το νοσοκομείο από τις εισαγωγές περιστατικών covid, κατά την διάρκεια της εφημερίας.

Όπως αναφέρει η  διοίκηση, στην ανακοίνωσή της:

«Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών  παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid  εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε  καμία ενίσχυση σε υλικό  (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας». 

 

Πηγή: Naftemporiki.gr