Αντιδράσεις για την δήλωση Βαρβιτσιώτη: «Εξισώνει το θύμα με τους θύτες»

Αντιδράσεις για την δήλωση Βαρβιτσιώτη: «Εξισώνει το θύμα με τους θύτες»

Την αντίδραση πολιτών στα social media αλλά και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει μια δήλωση που έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για την υπόθεση του Blue Horizon. 

Ο κ. Βαρβιτσιώτης μιλώντας στο OPEN είπε: «Εγώ θεωρώ ότι σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους να φέρουν πίσω ένα μεροκάματο και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία». 

ΣΥΡΙΖΑ: «Να καταδικάσει ο Μητσοτάκης την απάνθρωπη δήλωση Βαρβιτσιώτη που εξισώνει το θύμα με τους θύτες»

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Βαρβιτσιώτη ότι εξισώνει τους θύτες με το θύμα και καλεί τον πρωθυπουργό να καταδικάσει.

«Την ώρα που η ελληνική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την αποτρόπαιη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτης προέβη σε μια απάνθρωπη δήλωση. «Υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν την δουλειά τους και βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία» είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης εξισώνοντας το θύμα με τους θύτες αυτής της βαρβαρότητας», τονίζει η ανακοίνωση.

Και καταλήγει: «Δηλώνουμε τον αποτροπιασμό μας για τη δήλωση του κ. Βαρβιτσιώτη και θεωρούμε αυτονόητη την άμεση καταδίκη της από τον κ. Μητσοτάκη».

Δείτε την δήλωση στο 04:49′

 

To άρθρο Αντιδράσεις για την δήλωση Βαρβιτσιώτη: «Εξισώνει το θύμα με τους θύτες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr