Ανασκευάζει ο Αθανασίου: Ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου βουλευτών ανεξαρτήτως θρησκεύματος

Ανασκευάζει ο Αθανασίου: Ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου βουλευτών ανεξαρτήτως θρησκεύματος

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου επανέρχεται με νέα δήλωση και ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν αμφισβήτησε τον πατριωτισμό των βουλευτών ανεξαρτήτων θρησκεύματος.

Αναλυτικά η δήλωση του Χαράλαμπου Αθανασίου: «Επειδή προέκυψαν παρερμηνείες των όσων είπα σε συνέντευξη μου, τονίζω ότι ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου βουλευτών ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

Τούτο δε προκύπτει από προσεκτική ανάγνωση της όλης τοποθέτησης μου. Αυτό που ανέλυσα με σαφήνεια ήταν η επιστημονική άποψή μου, για την άρση του απορρήτου σε θέματα προστασίας της εθνικής ασφάλειας».

Τι είχε δηλώσει ο Χαράλαμπος Αθανασίου

Οι δηλώσεις Αθανασίου για τους βουλευτές με διαφορετικό θρησκευτικό προσανατολισμό από τους Ορθόδοξους είναι ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεις από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης

«Ας υποθέσουμε», είπχε πει ο κ. Αθανασίου, «ότι ένας βουλευτής έχει θρησκευτικό προσανατολισμό εντελώς διαφορετικό από τους ορθόδοξου. Ας πούμε ένας μουσουλμάνος βουλευτής της Βορείου Ελλάδος -δεν λέμε ότι υπάρχει καμία αιχμή, προς Θεού. Αν υποθέσουμε ότι δίνει κάποια πληροφορία στην γείτονα χώρα, από πού θα μπουν οι μετανάστες κλπ. Γιατί δεν πρέπει να ελεγχθεί; Εδώ προέχει η Εθνική Ασφάλεια».

 

To άρθρο Ανασκευάζει ο Αθανασίου: Ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου βουλευτών ανεξαρτήτως θρησκεύματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr