Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης δεν άντεξε και έβγαλε τον μικρό Μπογδάνο που κρύβει μέσα του» – Δείτε LIVE

Αλέξης Τσίπρας

Μετά την δευτερολογία του πρωθυπουργού, στην Βουλή για την αμυντική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας (σ.σ. δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης), τον λόγο πήρε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παίρνει τη σκυτάλη από τον πρωθυπουργό στον «χορό» των δευτερολογιών κι ενώ το «θερμόμετρο» στο Κοινοβούλιο έχει ήδη ανέβει από το πρωί της Πέμπτης, 07.10.2021, οπότε και ξεκίνησε η συζήτηση στη Βουλή.

Νωρίτερα στην πρωτολογία του, ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε πως «συναίνεση στο λάθος δεν θα δώσουμε», επιμένοντας στη θέση του κόμματός του να μην υπερψηφίσει τη συμφωνία με τη Γαλλία αν δεν αλλάξει (σ.σ. δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε νωρίτερα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ).

Φουλ επίθεση ο Αλέξης Τσίπρας

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν άντεξε και στην δευτερολογία του έβγαλε τον μικρό Μπογδάνο που κρύβει μέσα του. Έκανε μια ομιλία εμπρηστική, διχαστική, που δεν αρμόζει στο αξίωμά του και δεν απάντησε στο γιατί δεν επέλεξε αυτή την αρνητική συμφωνία την άνοιξη του 2020», είπε ξεκινώντας… επιθετικά.

«Καταλαβαίνω την δυσκολία που έχετε να πατάτε σε δύο βάρκες κι όταν έχει τρικυμία στη θάλασσα, αυτός που πατάει σε δύο βάρκες πέφτει μέσα», είπε στην συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας ξανά επίθεση στον πρωθυπουργό και μιλώντας για ακροδεξιά στοιχεία εντός ΝΔ.

«Εσείς από την μια πατάτε στο δόγμα Γεραπετρίτη ότι η κόκκινη γραμμή μας είναι στα έξι μίλια κι από την άλλη στη γραμμή Σαμαρά, που λέει ότι δεν κάνουμε διάλογο με πειρατές. Με ποιο από τα δύο δόγματα είστε εν τέλει;» ρώτησε στην συνέχεια τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Περί Μπογδάνου

«Τον κύριο Μπογδάνο τον διαγράψατε από ανάγκη, λίγες ώρες αργότερα ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι δεν διαγράφηκε από το κόμμα, αλλά ο κόσμος δεν κατάλαβε γιατί τον διαγράψατε. Τον διαγράψατε γιατί πήγε σε μια γιορτή μίσους; Πολύ σωστά θα κάνατε κατά τη γνώμη μου», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Και συνέχισε: «Στην ίδια εκδήλωση που συμμετείχε ο βουλευτής σας, εσείς κύριε Μητσοτάκη εκπροσωπηθήκατε επισήμως από την διευθύντρια του γραφείου σας στην Θεσσαλονίκη. Εσείς εκπροσωπηθήκατε από την κυρία Αντωνίου. Τι υποκρισία είναι αυτή; Η κυρία Αντωνίου βρέθηκε στη συγκεκριμένη φιέστα μίσους, χέρι – χέρι με την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής» κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «αλιεύει ψήφους από το ακροδεξιό κοινό».

Δείτε LIVE όσα λέει ο Αλέξης Τσίπρας

Φωτογραφίες: Intime.

To άρθρο Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης δεν άντεξε και έβγαλε τον μικρό Μπογδάνο που κρύβει μέσα του» – Δείτε LIVE δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr