Άγρια κόντρα Παπαδημητρίου με Αντώναρο: «Είστε βρωμερός και υβριστικός» – «Σας αγόρασε ο Τσίπρας»

Άγρια κόντρα Παπαδημητρίου με Αντώναρο: «Είστε βρωμερός και υβριστικός» - «Σας αγόρασε ο Τσίπρας»

Άγρια κόντρα ξέσπασε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στην εκπομπή του ΣΚΑΙ μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου και του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Αντώναρο.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σχολίασε με δηκτικό τρόπο τη συμμετοχή του Ευάγγελου Αντώναρου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας αρχικά: «Μεγάλη Πέμπτη είναι η ημέρα του Ιούδα σας συμβουλεύω να πάτε εκκλησία».

Ο Ευάγγελος Αντώναρος του απάντησε «αφήστε τα παιχνίδια, είμαι έμπειρος, αφήστε τους υπαινιγμούς».

Ωστόσο, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δεν σταμάτησε εκεί κατηγορώντας τον κ. Αντώναρο ότι τον εξαγόρασε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον ίδιο να απαντά «εμένα κανείς δεν με εξαγοράζει».

Ο εκρηκτικός διάλογος Παπαδημητρίου – Αντώναρου:

Αντώναρος: Σιχαίνομαι τις στάμπες καραμανλικός, παπανδρεϊκός. Εγώ είμαι ο Ευάγγελος Αντώναρος και έχω τις απόψεις μου. Δεν θα σας πω πόσο καιρό έχω να μιλήσω με τον Κώστα Καραμανλή.

Παπαδημητρίου: Δεν αφήνετε τον άλλο να μιλήσει, αυτά σας είπαν στον ΣΥΡΙΖΑ;

Αντώναρος: Έχω πει 150.000 φορές ότι οτιδήποτε έχω πει είναι δική μου άποψη.

Παπαδημητρίου: Έχετε πλασαριστεί, καθόλου δεν σας έχει πλασάρει κανείς, έχετε πλασαριστεί σε μια αργόσχολη στάση στο Κολωνάκι κάθε πρωί ως εκπρόσωπος του Καραμανλή, δεν έχετε ποτέ διαψεύσει. Ο Τσίπρας σας “αγόρασε” γι’ αυτό τον λόγο

Αντώναρος: Είστε βρωμερός και υβριστικός και συκοφάντης, κανείς δεν με εξαγοράζει.

Παπαδημητρίου: Δεν εξαγοράζει εσάς αλλά την εικόνα του ανθρώπου που βρίζει από το πρωί ως το βράδυ τον Μητσοτάκη.

Αντώναρος: Ό,τι έχω πει έχει βγει, μου αποδίδονται ημερομηνίες για τις εκλογές που δεν έχουν καμία σχέση με τις εκλογές. Αυτός που ψηφίζει Αντώναρο, ψηφίζει Αντώναρο και ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ συντάσσομαι με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν με ρωτάτε αν έχω γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, σας απαντώ όχι.

 

Σε άλλο σημείο υπήρξε ο παρακάτω διάλογος με τον παρουσιαστή της εκπομπής Δημήτρη Οικονόμου:

Οικονόμου: Αυτός που ψηφίζει Αντώναρο, ψηφίζει και Καραμανλή;

Αντώναρος: Αυτός που ψηφίζει Αντώναρο, ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και Βαγγέλη Αντώναρο.

Οικονόμου: Άρα είστε ΣΥΡΙΖΑίος;

Αντώναρος: Εγώ συντάσσομαι με το πρόγραμμα και την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Αν με ρωτάτε αν έχω ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχω ενταχθεί.

Παπαδημητρίου: Δεν τον παρακολουθώ τον κ. Αντώναρο. Πολύ σωστά σας απέδωσε ο Μητσοτάκης τον όρο λούμπεν, γιατί προσπαθείτε να πλασαριστείτε για κάτι που δεν είστε και θα το βρείτε μπροστά σας. Είναι αμοράλ τύπος.

Αντώναρος: Ανήκετε σε μια ψευτο-ελίτ γιατί έχετε δουλέψει αρκετά για τις τράπεζες.

Παπαδημητρίου: Πόσο έχω δουλέψει για τις τράπεζες;

Αντώναρος: Ως σύμβουλος.

Παπαδημητρίου: Τι κακό έχει αυτό;

Αντώναρος: Καθόλου. Ανήκετε σε μια ψευδοελίτ που θέλετε να ανήκετε.

Παπαδημητρίου: Η πολιτική δεν είναι twitter θα μάθετε να σέβεστε τους άλλους και να ακούτε τους αντιπάλους σας

.

Τι είπε για τον όρο Λούμπεν

Η κόντρα δεν σταμάτησε εδώ με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου είπε: «Πολύ σωστά σας απέδωσε ο κ. Μητσοτάκης τον όρο Λούμπεν γιατί προσπαθείτε να παρουσιαστείτε ως κάτι που δεν είστε» και πρόσθεσε «ο καθένας έρχεται με τις βαλίτσες του και οι δικές σας βαλίτσες είναι οι ύβρεις».

Ο Ευάγγελος Αντώναρος είπε για τον όρο Λούμπεν ότι «η λέξη αυτή σημαίνει κουρέλια στα γερμανικά και προέρχεται από την αριστερή φρασεολογία και ιδεολογία. Μού προκαλεί και μεγάλη εντύπωση – δεν αισθάνομαι βεβαίως ότι αναφερόταν σε μένα ο κ. Μητσοτάκης – έχει και ένα πρόβλημα διατύπωσης ορισμένων όρων, επειδή έχει ζήσει, πρόβλημα διατύπωσης στα ελληνικά προφανώς τι σημαίνει το καθένα.

 

Και γι’ αυτό τον λόγο μού προκαλεί έκπληξη ότι ένας πρωθυπουργός εκλεγμένος που έχει κυβερνήσει 4 χρόνια χρησιμοποιεί έτσι απαξιωτικό και υποτιμητικό λόγο, λέξεις, και ενώ έχει πάει σε σπουδαίες σχολές, δεν ξέρει ότι τα δημόσια πρόσωπα δεν αναφέρονται στους συμπολίτες τους – προφανώς τούς θεωρεί υπηκόους του ο κ. Μητσοτάκης, είναι μία άλλη ιστορία – με τέτοιους υποτιμητικούς όρους, ειδικά όταν ασκούν το δικαίωμα που έχουν από το Σύνταγμα να είναι υποψήφιοι.

Και επειδή ο κ. Μητσοτάκης έχει στις τάξεις του πολλά ύποπτα στοιχεία, ανθρώπους που είναι μπλεγμένοι σε λαμογιές, ύποπτες ιστορίες, ανθρώπους που προέρχονται από την άκρα δεξιά με τους οποίους εμείς παλιά στη ΝΔ του Κ. Καραμανλή δεν κάναμε την παραμικρή κουβέντα. Παλιά εμείς στη ΝΔ στην οποία ανήκω από το 1976 και ευτυχώς με διέγραψε ο Μητσοτάκης. Εγώ είμαι πάντα κεντρώος του μεσαίου χώρου. Ποια αριστερά; Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολυσυλλεκτικό, μεγάλο κόμμα που εκτείνεται στο κέντρο».

To άρθρο Άγρια κόντρα Παπαδημητρίου με Αντώναρο: «Είστε βρωμερός και υβριστικός» – «Σας αγόρασε ο Τσίπρας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr