Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης

Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, έδωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 53χρονου αστυνομικού που συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης – 14χρονης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν, καθώς και στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά τις γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό, επιπλέον θυμάτων βιασμού ή ασελγών πράξεων, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8779700 και 10301 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το πρωί, εν μέσω έντασης, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, ενώπιον εισαγγελέα. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Τρίτη στις 11 το πρωί στον ανακριτή.

Πηγή: Naftemporiki.gr