Παρασκευή
12.07.2024

ΑΑΔΕ: Στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου» η Γενική Διεύθυνση Χημείου | Ειδήσεις για την Οικονομία

ΑΑΔΕ: Στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου» η Γενική Διεύθυνση Χημείου | Ειδήσεις για την Οικονομία

Για πρώτη φορά, εντάσσονται από σήμερα, επιλεγμένες Υπηρεσίες του Χημείου στις εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου», μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE (myaade.gov.gr), όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Μέσω της ψηφιακής εφαρμογής «Τα Αιτήματά μου», οι συναλλασσόμενοι και οι εκπρόσωποί τους, αφού ταυτοποιηθούν με τη χρήση των κωδικών TAXISnet, μπορούν να υποβάλουν ψηφιακά τα αιτήματά τους προς την αρμόδια χημική υπηρεσία, να παρακολουθούν την εξέλιξή τους, να επιλέγουν τις διαθέσιμες διαδικασίες και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και να τα επισυνάπτουν.

Μέσω της εφαρμογής «Τα Ραντεβού μου», οι συναλλασσόμενοι και οι εκπρόσωποί τους μπορούν να προγραμματίζουν ηλεκτρονικά τα ραντεβού τους, να ενημερώνονται για κάθε αλλαγή, όπως ολοκλήρωση, ακύρωση ή επαναπρογραμματισμός ραντεβού, στο e-mail και στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει στην ενότητα «Μητρώο & Επικοινωνία» της ψηφιακής πύλης myAADE.

Οι υπηρεσίες του Χημείου, στις οποίες ενεργοποιούνται οι διαδικτυακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου», είναι οι εξής:

– Για «Τα Αιτήματά μου»

1. Διεύθυνση Αλκοόλης και Τροφίμων
2. Διεύθυνση Ενεργειακών, Βιομηχανικών και Χημικών προϊόντων
3. Χημική Υπηρεσία Αιγαίου
4. Χημική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας
5. Χημική Υπηρεσία Κρήτης
6. Χημική Υπηρεσία Λειβαδιάς

Για «Τα Ραντεβού μου»

Διεύθυνση Ενεργειακών, Βιομηχανικών και Χημικών προϊόντων

Για να δείτε τις διαδικασίες που προσφέρονται για Αιτήματα και Ραντεβού, κατόπιν της εισόδου στις εφαρμογές “Τα Αιτήματά μου”, “Τα Ραντεβού μου” αντίστοιχα, ακολουθείτε τη διαδρομή: Διαθέσιμες Διαδικασίες → Διαδικασίες Γενικού Χημείου του Κράτους → επιλογή Θεματικής Ομάδας → Διαδικασία.

Ακόμη περισσότερες διαδικασίες και υπηρεσίες του Χημείου για τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων πρόκειται να ενταχθούν στις εφαρμογές “Τα Αιτήματά μου” και “Τα Ραντεβού μου” το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε ακόμη

Οι άγριες μέρες του Αυγούστου, ο Ινδός πρωθυπουργός και 12 επιχειρηματίες, το σχέδιο για την ΙON, τα σενάρια για Jumbo και το λάθος του Βαρβέρη

Χρέη στην εφορία: «Ξεσκαρτάρισμα» και διαγραφές για τα «ανεπίδεκτα είσπραξης»

JP Μorgan: Overweight σε Ελλάδα – Το ράλι έχει ακόμα πολύ δρόμο

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Πηγή: Newmoney.gr