3,7 δισ. ευρώ έσοδα από τον Τουρισμό τον Ιούλιο, περισσότερα και από το 2019 – Η ανάρτηση Κικίλια

3,7 δισ. ευρώ έσοδα από τον Τουρισμό τον Ιούλιο, περισσότερα και από το 2019 - Η ανάρτηση Κικίλια

Σε έναν πρώτο απολογισμό της τουριστικής κίνησης προχώρησε ο Βασίλης Κικίλιας από το Παρίσι, στο περιθώριο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης «IFTM-Top Résa 2022». Ο υπουργός Τουρισμού μίλησε για «αυξημένα έσοδα που στηρίζουν τους Έλληνες πολίτες».

Όπως δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας, «τα έσοδα από τον Τουρισμό τον φετινό Ιούλιο άγγιξαν τα 3,7 δισ. ευρώ, ξεπερνώντας τα έσοδα του Ιουλίου του 2019». Αυξημένα έσοδα που στηρίζουν τους Έλληνες πολίτες, πρόσθεσε ο υπουργός Τουρισμού, από το Παρίσι, στο περιθώριο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης «IFTM-Top Résa 2022».

Ο κ. Κικίλιας συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη, επισκέφθηκε το ελληνικό περίπτερο της έκθεσης, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να συναντηθεί με tour operators και επικεφαλής αεροπορικών εταιρειών, στο πλαίσιο της στρατηγικής για περαιτέρω επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.

Ακολουθεί η ανάρτηση του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια:

 

To άρθρο 3,7 δισ. ευρώ έσοδα από τον Τουρισμό τον Ιούλιο, περισσότερα και από το 2019 – Η ανάρτηση Κικίλια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr