Το χιώτικο μανταρίνι ήρθε στην Αθήνα -Νέα σύγχρονη μονάδα παραγωγής |

Το χιώτικο μανταρίνι ήρθε στην Αθήνα -Νέα σύγχρονη μονάδα παραγωγής | ΕΛΛΑΔΑ

Μία νέα εποχή ξεκινά για τα αγαπημένα προϊόντα Citrus, που έγιναν διεθνώς γνωστά γιατί κατάφεραν να «κλείσουν» τα αρώματα των εσπεριδοειδών και ειδικά του χιώτικου μανταρινιού σε γλυκά εδέσματα και αλμυρές γεύσεις.

Ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα εγχώρια brands στον χώρο της γεύσης εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην Αθήνα, σε μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, διασφαλίζοντας τα άριστα επίπεδα ασφάλειας και ποιότητας των τροφίμων. Αξίζει να σημειωθεί πως στο κτίριο που βρίσκεται η έδρα και η μονάδα παραγωγής των Citrus (Τεώ 40, Ταύρος) λειτουργεί και πρατήριο με όλα τα αγαπημένα προϊόντα προς πώληση (25ης Μαρτίου 7, Ταύρος).

Μια ιστορία που δεν λέγεται, αλλά… ξεφλουδίζεται!

Παραδοσιακές χιώτικες συνταγές, αρώματα και έλαια εσπεριδοειδών, διαλογή με το χέρι και μια μεγάλη αγκαλιά φροντίδας γύρω από τα προϊόντα Citrus εξασφαλίζουν τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα. Χειροποίητα γλυκά του κουταλιού και αμυγδαλωτά που παρασκευάζονται με αγνά υλικά και παραδοσιακό τρόπο, λουκούμια, μαρμελάδες και υποβρύχια με γεύσεις εσπεριδοειδών και άλλων φρούτων αλλά και γλυκά snacks, όπως οι μπάρες δημητριακών και οι πίτες φρούτων που κλείνουν μέσα τους τις πιο αρωματικές πρώτες ύλες. Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι και οι πρόσφατες αλμυρές Citrus γεύσεις, όπως η Μουστάρδα Χιώτικου Μανταρινιού με άρωμα τρούφας, η Σάλτσα τομάτας με μέλι και αστεροειδή γλυκάνισο αλλά και η Βινεγκρέτ με άλειμμα χιώτικου μανταρινιού και χαρουπόμελο.

Τα προϊόντα Citrus θα τα βρείτε σε 80 σημεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ εξίσου σημαντική είναι η παρουσία τους και στο εξωτερικό στις χώρες Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Δανία, Αμερική, Ιταλία, Γαλλία, Ρουμανία, Τσεχία και Βέλγιο, με στόχο την αύξηση των σημείων πώλησης στο άμεσο μέλλον.

Παραδοσιακά προϊόντα Citrus

Τα προϊόντα Citrus έχουν κατακτήσει τις καρδιές των καταναλωτών γιατί έχουν καταφέρει να σκορπίσουν σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλά σημεία του εξωτερικού τα αρώματα και τη γεύση των ονoμαστών εσπεριδοειδών της Χίου, με πρωταγωνιστή βεβαίως το Χιώτικο Μανταρίνι. Η ιστορία πίσω από το ονομαστό αυτό μανταρίνι μας ταξιδεύει στον 14ο αιώνα όταν ξεκίνησε η συστηματική καλλιέργεια και εμπορία του στο νησί, που έμελλε να αφήσει τη σφραγίδα του στο μέλλον του Κάμπου της Χίου.

Στην Αθήνα πλέον, τα προϊόντα Citrus παρασκευάζονται σε μια σύγχρονη μονάδα με παραδοσιακές όμως μεθόδους, βασισμένες στις διαχρονικές αξίες της φροντίδας και της προσήλωσης στην άριστη ποιότητα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Τα προϊόντα Citrus έχουν συγκεντρώσει πλήθος βραβεύσεων, με το Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χιώτικου Μανταρινιού να έχει αναδειχθεί στα 50 καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards» 2017, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα και έχει χαρακτηριστεί ως «Όσκαρ της γεύσης».

www.citrus-chios.gr

Πηγή: iefimerida.gr