Κωνσταντοπούλου: Η Τουλουπάκη αρχειοθέτησε τις μηνύσεις κατά Τσίπρα-Βούτση για τις γερμανικές αποζημιώσεις |

Κωνσταντοπούλου: Η Τουλουπάκη αρχειοθέτησε τις μηνύσεις κατά Τσίπρα-Βούτση για τις γερμανικές αποζημιώσεις | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δίωξη κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και η παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο έχει διαστάσεις συνολικής ευθύνης. «Και του Αλέξη Τσίπρα, και κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Νίκος Παππάς», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας , μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 είπε πως «ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε τα πάντα καθώς οι κινήσεις των υπουργών του ήταν κατ΄ εντολή του» και έκανε λόγο για «πλήρη υπόθαλψη των υπαιτίων –από τον πρώην πρωθυπουργό και για απόπειρα συγκάλυψης με χαρακτηριστικά μαφίας».

Μιλώντας για την δίωξη κατά της Τουλουπάκη,είπε ότι η εισαγγελέας «ήταν εκείνη που δύο φορές αρχειοθέτησε τις μηνύσεις εναντίον Βούτση, Τσίπρα και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων για το ζήτημα της μη άσκησης αγωγών για τις γερμανικές οφειλές».

Η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε πως «δεν είναι Αριστερά οι διακοπές στα κότερα» και σημείωσε ότι «δεν νοείται να μην υπάρχουν αξιώσεις από το κράτος για το σκάνδαλο της Novartis τονίζοντας πως η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει αγωγές».

Πηγή: iefimerida.gr