Επίσκεψη Τσιάρα στη Θεσσαλονίκη | tomanifesto.gr

Επίσκεψη Τσιάρα στη Θεσσαλονίκη | tomanifesto.gr

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο οποίος βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, όπου συναντήθηκε με τους προϊσταμένους των διοικήσεων των Δικαστηρίων και των Εισαγγελιών της πόλης, αλλά και με εκπροσώπους του νομικού κόσμου.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για εθιμοτυπική συνάντηση στο επίκεντρο της οποίας βρίσκονται γενικότερα και ειδικότερα ζητήματα απονομής της Δικαιοσύνης, όπως επίσης τοπικά θέματα της καθημερινότητας των δικαστηρίων.

Τον υπουργό Δικαιοσύνης υποδέχθηκαν στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου η προϊσταμένη του Εφετείου Θεσσαλονίκης, Καλλιρόη Χειμαριού και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης Στάθης Κουτσοχήνας.

Στη συνέχεια, είναι προγραμματισμένη να γίνει σύσκεψη εργασίας στο Διοικητήριο με θέμα την επίλυση του κτιριακού ζητήματος των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, στη σύσκεψη θα συμμετάσχει ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, ενώ έχουν προσκληθεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκπρόσωποι των Δικαστικών Αρχών και άλλων φορέων που έχουν σχέση με το ζήτημα.

Πηγή: Tomanifesto.gr