Παρασκευή
30.07.2021

Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Στεργίου: «Τι είναι πρόοδος και τι δεν είναι»

Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Στεργίου: «Τι είναι πρόοδος και τι δεν είναι»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με αφορμή την επέτειο 46 ετών από την αποκατάσταση της δημοκρατίας, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου σε άρθρο του με τίτλο «Τι είναι πρόοδος και τι δεν είναι» σημειώνει ότι «η λέξη «πρόοδος» είναι μία από τις πιο βάναυσα κακοποιημένες λέξεις της γλώσσας μας. Έγινε όχημα για πολιτικό εξαγνισμό της αριστεράς και για δίκες προθέσεων των αντιπάλων της επί δεκαετίες».

Σχετικά με τη διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζει ότι «πρόοδος είναι να τιμάς τον λόγο σου. Να εργάζεσαι από την 1η μέρα που ανέλαβες την διακυβέρνηση να αλλάξεις το υπόδειγμα της πολιτικής στην Ελλάδα. Με νομοσχέδια, με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες πού κάθε λέξη τους ανατρέχει στο πολιτικό πρόγραμμα για το οποίο δεσμεύτηκες προεκλογικά».

Για τη λειτουργία και την ανανέωση των κομματικών οργανισμών επισημαίνει ότι «πρόοδος είναι να βλέπεις μπροστά. Να συνομιλείς με την κοινωνία χωρίς ταμπού και διχαστικούς αποκλεισμούς, να ενσωματώνεις στις θέσεις σου τα σύγχρονα ρεύματα σκέψης και να απαντάς με τις πράξεις σου στις αγωνίες και τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών».

 

Πηγή: Tomanifesto.gr