Αθανασίου (Lamda Development): «Το έργο του Ελληνικού γίνεται πλέον έργο όλων των Ελλήνων»

fbpx

Στο γεγονός ότι η Lamda Development προχώρησε σε μία από τις μεγαλύτερες ιστορικά συμμετοχές ιδιωτών επενδυτών σε ελληνικό ομόλογο στάθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Οδυσσέας Αθανασίου.

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Lamda Development αναφορικά με την κάλυψη του ομολογιακού δανείου, ο διευθύνων σύμβουλος Οδυσσέας Αθανασίου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, όχι μόνο για τη σημαντική υπερκάλυψη του Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους 320 εκατ. ευρώ, αλλά ακόμα περισσότερο για το ότι επετεύχθη μία από τις μεγαλύτερες ιστορικά συμμετοχές ιδιωτών επενδυτών σε ελληνικό ομόλογο.

Η έκδοση αυτή έδωσε τη δυνατότητα σε χιλιάδες Έλληνες να συμμετέχουν στο έργο του Ελληνικού, το μοναδικό αυτό έργο εθνικής σημασίας, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την Ελλάδα στα επόμενα χρόνια.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους επενδυτές για την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία μας, που μόλις λίγους μήνες πριν εκφράστηκε και με τη συμμετοχή τους στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 650 εκατ. ευρώ.

Το έργο του Ελληνικού γίνεται πλέον έργο όλων των Ελλήνων».

 

Πηγή: Economistas.gr